Switch to English
Usluge


Vršimo usluge hemijskog čišćenja i pranja odjeće od svih vrsta tekstila, kože i krzna. U procesu hemijskog čišćenja koristimo najsavjemenije svjetske metode. Sva roba se obrađuje protiv neugodnih mirisa (znoj, urin i sl.) i podvrgava mikrobiološkoj zaštiti. Vaša odjeća se nakon čišćenja pažljivo slaže i pakuje u odgovarajuću zaštitu


Kožne predmete hemijski čistimo i bojimo glatku kožu. Velur koži vraćamo stari sjaj i impregniramo je. Svi predmeti od glatke kože koji se hemijski očiste mogu se odmah nako obrade obojiti prema vašoj želji. Napominjemo da nije moguće obojiti u crno iz bijeloga i sl. nego samo u boju za nijansu-dvije tamniju od postojeće.


Stari izblijedjeli odjevni predmeti, pretežno pamučnog sastava, ponovnim bojanjem dobijaju novi sjaj. Korištene boje su postojane i ne ostavljaju tragove na drugoj odjeći. Boje koje se koriste za ove zahvate su crna, smeđa i tamno plava.


Nudimo usluge profesionalnog pranja i peglanja rublja, posteljine, zavjesa i ostalog po najvišim standardima. Istovremeno vršimo i profesionalno peglanje već čistog rublja odnosno odjevnih predmeta.


Za naše klijente osigurali smo razne vrste sitnih krojačkih usluga po pristupačnim cijenama koje svakodnevno obavlja profesionalne krojačica.


Za hitne slučajeve smo osigurali posebnu pogodnost – ekspresno vršenje svih usluga u najkraćem vremenskom roku, do 24 sata od predaje odjeće.


Da bi smo vam što više olakšali korištenje naših usluga nudimo mogućnost besplatnog preuzimanja i dostave odjeće na vašoj adresi.


Hemijska čistionica INDEX se zahvaljuje na ukazanom povjerenju.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim uslugama.

Svaku vašu sugestiju, primjedbu i kritiku ozbiljno ćemo razmotriti,
a ukoliko budete nezadovoljni urađenim poslom, vaša odjeća će biti ponovno očišćena.

O nama
Usluge
Cjenovnik
Kuponi
Kontakt